SSL sertifikati

Obezbedite svoju veb lokaciju i dodajte poverenje i samopouzdanje posetiocima.
Sa nizom brendova imamo pravi sertifikat za sve potrebe vaše veb lokacije

Izaberite nivo provere

Provera domena (DV)

Osnovna zaštita

Samo potvrda domena. Izdato za nekoliko minuta. Idealno za blogove, društvene medije i lične veb lokacije.

Kupi

Validacija organizacije (OV)

Snažan SSL na poslovnom nivou

Osnovna verifikacija identiteta. Idealno za veb stranice malih preduzeća i stranice koje prihvataju osetljive informacije.

Kupi

Proširena validacija (EV)

Maksimalna zaštita i poverenje

Potpuna verifikacija identiteta. Idealno za poslovne i e-trgovinske sajtove koji žele da pruže maksimalno poverenje posetiocima.

Kupi

Niste sigurni koji da izaberete? Dozvolite nam da Vam pomognemo

Šta je SSL?SSL sertifikati su osnovni za bezbednost na Internetu. Koriste se za uspostavljanje šifrovane veze i omogućavanje sigurnog prenosa podataka između pregledača ili računara korisnika i servera ili veb lokacije.

 • Uspostavlja sigurnu vezu između pregledača i servera
 • Šifrira komunikaciju radi zaštite osetljivih podataka koje vam kupci pružaju
 • Postavlja katanac pored vaše veb adrese u pregledaču
 • Proverava identitet organizacije

Standardni SSL (domen potvrdjen) Sertifikati su najlakši i najčešći tip SSL sertifikata. OV i EV sertifikati takođe potvrdjuju identitet kompanije ili organizacije koja poseduje sertifikat pružajući veće poverenje krajnjim korisnicima.

Uz naše usluge SSL sertifikata *, nećete morati svake godine da poduzimate ručne korake za konfigurisanje i primenu novih sertifikata. Nalog za obnavljanje generišemo automatski kada se vaš sertifikat približi kraju važenja. Nakon plaćanja, automatski ćemo konfigurisati, potvrditi i obezbediti vaš novi sertifikat za vas.

* Vaš domen mora biti hostovan kod istog dobavljača hostinga koji je prodao SSL sertifikat, a server mora da koristi cPanel, Plesk ili DirectAdmin.

Poboljšajte rangiranje vašeg pretraživača

Uspostavite poverenje i bezbednost na mreži za posetioce i poslovanje vaše veb lokacije.

Google želi da veb učini sigurnijim, a veliki deo toga uključuje osiguranje da su veb lokacije kojima ljudi pristupaju putem Google-a bezbedne. Zbog toga se pokazalo da veb lokacije koje koriste SSL imaju koristi od višeg rangiranja u rezultatima pretrage.

Postoji i mnogo više razloga zbog kojih biste trebali razmisliti o dodavanju SSL-a na svoju veb lokaciju.:

Šifrujte osetljive podatke
Zaštitite privatnost korisnika
Sigurne transakcije na mreži
Aktivirajte HTTPS i ikonu brave
Dokazati legitimitet
Povećajte SEO rang

Pregledači su se promenili, ne zaostajte

Veb stranice koje se ne poslužuju putem HTTPS-a sada se prikazuju kao „nesigurne“ Google Chrome i Mozilla Firefox. Ne dopustite da vaša veb lokacija bude jedna od njih. Dodajte SSL već danas.
Secure your site in minutes with our fully automated provisioning and deployment

Nadogradite na SSL proširene provere

Iako se svi SSL sertifikati koriste sličnim metodama za zaštitu i potvrdu podataka, nivo poverenja i tvrdnji koje pružaju varira.

Prošireni sertifikati za validaciju nude najviši nivo provere i poverenja. Oni potvrđuju i prikazuju ime i lokaciju kompanija i organizacija kako bi kupcima dali dodatno poverenje kada se bave preduzećima na mreži.


Provera domena (DV)

Validacija organizacije (OV)

Proširena validacija (EV)


Saznajte više o SSL sertifikatima proširene validacije

Iako je potreba za mrežnom sigurnošću univerzalna, nisu svi SSL sertifikati jednaki. Vodič u nastavku osmišljen je da vam pomogne da odlučite koja vrsta sertifikata odgovara vama.

Domen validacija (DV)

 • Proverava vlasništvo i kontrolu samo imena domena
 • Izadavanje u roku par minuta
 • Održava usklađenost pregledača

Idealno za nekritične veb stranice

Zamislite DV kao uzimanje bibliotečke kartice - nema potvrde o tome ko ste zapravo, vrlo su minimalni uslovi za dobijanje i izdavanje vrlo brzo.

Pregledajte sertifikate za potvrdu domena

Validacija organizacije (OV)

 • Poboljšana provera, uključujući autentifikaciju identiteta podnosioca zahteva
 • Izdaje se za 1 dan
 • Održava usklađenost pregledača

Idealno za osetljivije veb stranice kao što su stranice za prijavljivanje

Zamišljajte OV kao dobijanje vozačke dozvole - više obruča za preskakanje od bibliotečke kartice, ali više pouzdanih kao oblik identifikacije.

Pregledajte sertifikate za validaciju organizacije

Proširena validacija (EV)

 • Pristup autentifikaciji zasnovan na standardima, predstavlja najviši nivo autentifikacije za SSL sertifikate
 • Obično se izdaje za 1-3 dana
 • Održava usklađenost sa pregledačima i ostalim industrijama

Idealno za osetljive veb stranice, uključujući e-trgovinu, internet bankarstvo, registracije računa

Zamislite EV kao dobijanje pasoša - mnogo strožiji procesi, duže vreme isporuke i više verifikacije vašeg identiteta nego sa bibliotečkom karticom ili vozačkom dozvolom. Međunarodno prepoznat kao najpouzdaniji način potvrde vašeg identiteta.

Pregledajte proširene sertifikate za validaciju
 • RapidSSL

  RapidSSL® sertifikati vam pomažu u održavanju transakcija vaših klijenata sa 256-bitnim šifrovanjem podataka i autentifikacijom lokacije. Kupite sertifikat i brzinu kroz upis s automatskom validacijom kontrola domena. Najbolje od svega, naši SSL sertifikati su među najpovoljnijim u industriji.

  1800.00 RSD
  Learn more
 • GeoTrust QuickSSL Premium

  GeoTrust® QuickSSL® Premium sertifikati su jedan od najbržih načina za zaštitu online transakcija i aplikacija putem SSL-a. Sa automatskim autentikacijom i procesom izdavanja, potrebno je samo nekoliko minuta da dobijete QuickSSL Premium SSL sertifikat. Nakon toga, upravljanje i obnavljanje vaših sertifikata je brz. Sa GeoTrustom, dobijate jeftin SSL bez žrtvovanja pogodnosti, izbora ili pouzdanosti.

  7900.00 RSD
  Learn more
 • GeoTrust True BusinessID

  Poslovna klasa SSL-samo bolja. Kada je u pitanju izbor SSL sigurnosti za vaše poslovanje, imate puno izbora. Sa GeoTrustom, odluka je jednostavna. GeoTrust® True BusinessID SSL sertifikati omogućavaju vašim klijentima da znaju da je vaša stranica pouzdana i da ste dovoljno ozbiljno preuzeli svoju sigurnost da biste dobili svoj sertifikat od ovlaštenog ovlaštenog sertifikata.

  9900.00 RSD
  Learn more
 • Secure Site SSL

  Protect your website or email traffic with industrial-strength 2048-bit encryption with a Secure Site SSL Certificate.

  3.82 RSD
  Learn more
 • Secure Site Pro

  With Secure Site Pro SSL offer high-assurance certificate with added features for comprehensive website security.

  9.52 RSD
  Learn more
 • GeoTrust True Business ID with EV

  Napravite jaku bezbednosnu izjavu sa zelenom adresarskom trakom. GeoTrust® True BusinessID sa EV (Ektended Validation) je naš SSL bezbednosni proizvod vrhunske poslovne klase, vizuelno potvrđujući najviši stepen autentikacije dostupan među SSL sertifikatima. Zeleni bar kaže sve. Posetioci veb sajta stvarno primećuju kada se traka za adresu postavi zeleno u svojim visoko-bezbednosnim pretraživačima, a polje organizacije počinje da se rotira između vašeg poslovnog imena i GeoTrusta.

  17900.00 RSD
  Learn more
 • Secure Site EV SSL

  Secure Site Extended Validation (EV) SSL Certificates protect your most valuable assets–your customers and your brand–from phishing scams and online fraud.

  9.52 RSD
  Learn more
 • Secure Site Pro EV

  Secure Site Pro EV SSL is the highest authentication with extra features for comprehensive website security and robust protection against identity-targeted attacks.

  14.34 RSD
  Learn more
 • RapidSSL Wildcard

  RapidSSL® Wildcard sertifikati vam pomažu da zaštitite više poddomena uz jedan sniženi SSL sertifikat izdat na * .vašdomen.com. Zaštitite lične podatke vaših kupaca sa 256-bitnim šifrovanjem. Provera automatske kontrole domena čini autentičnost sajta. Kod RapidSSL-a, verujemo u pružanje SSL zaštite koju trebate po konkurentnoj ceni.

  14900.00 RSD
  Learn more
 • GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

  Zaštitite vaš domen i sve poddomene istog nivoa brzo. GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard sertifikati su jedan od najbržih načina za zaštitu svih vaših poddomena na jednom sertifikatu. Naš automatizovani postupak autentifikacije e-pošte znači da ćete sertifikat dobiti u nekoliko minuta. Pomoću QuickSSL Premium džoker certifikata dobijate neograničene poddomene i na neograničen broj servera - jedan sertifikat koji će se prilagoditi kako vaše preduzeće raste.

  16700.00 RSD
  Learn more
 • GeoTrust True Business ID Wildcard

  Pojednostavite upravljanje sertifikatom uz pomoć sertifikata Wildcard. GeoTrust® True BusinessID Wildcard sertifikati omogućavaju vam da obezbedite više poddomena na jednom sertifikatu, smanjujući vreme i troškove upravljanja. Bez obzira da li je to vaša početna stranica ili ime hosta vašeg poštanskog servera, zaštita osetljivih informacija je vaš cilj - i to je i naš cilj.

  43900.00 RSD
  Learn more

NPP

Šta je SSL sertifikat?

SSL sertifikati omogućavaju šifrovanje podataka na Internetu i omogućavaju siguran prenos podataka sa veb servera u pregledač. Sa SSL-om, vaša veb lokacija može da koristi https protokol i prikazaće katanac u veb pregledačima krajnjih korisnika kako bi ukazala da je veza bezbedna.

Zašto mi treba SSL sertifikat?

SSL sertifikati su važan deo Interneta. Oni ne samo da šifruju komunikaciju između vašeg računara i servera na kome se nalazi veb lokacija, već takođe pružaju verifikaciju da je veb lokacija onakva za koju tvrdi da jeste.

Koji su različiti tipovi SSL-a?

Postoje 3 različita nivoa provere na kojima se zasnivaju SSL sertifikati. Provera domena (DV), organizacija (OV) i proširena validacija (EV). Glavna razlika između vrsta sertifikata odnosi se na informacije koje organ za izdavanje sertifikata, RapidSSL, GeoTrust i DigiCert zahteva i potvrđuje kako bi izdao sertifikat. Viši nivoi sertifikata zahtevaju više informacija i često se prikazuju na traci pregledača. EV SSL, na primer, okreće traku pregledača u zeleno i prikazuje naziv organizacije posetiocima da bi stekao više poverenja.

Šta je Wildcard SSL sertifikat

Wildcard SSL sertifikat pruža iste funkcije šifrovanja i potvrde identiteta kao i drugi SSL sertifikati, ali se takođe može primeniti na neograničeni broj poddomena veb lokacije. Vildcard SSL sertifikat podržava osnovni domen (primer.com), kao i njegove poddomene. Learn more

Koje su prednosti EV SSL sertifikata?

EV ili proširena validacija je najviša klasa SSL-a koja je danas dostupna i daje vašoj veb lokaciji više kredibiliteta i poverenja od ostalih SSL sertifikata. Sadrže funkcije kao što su zelena traka za adresu i prikaz imena vaše kompanije za koje je dokazano da povećavaju poverenje i poverenje potrošača.

Naši SSL sertifikati potiču od nekih od najpouzdanijih brendova u mreži internet zaštite