Sigurnost e-pošte, napravljena za vas

Vratite kontrolu nad prijemnim sandučetom

Filtriranje dolazne e-pošte

Zaštitite svoju mrežu

Eliminišite neželjenu poštu i viruse iz e-pošte pre nego što ikada dođu na vašu mrežu

od 7100.00 RSD/2 god/domen
Saznaj više Kupi

Filtriranje odlazne e-pošte

Zaštitite svoju reputaciju

Sprečite neželjenu poštu i viruse da ikada nesvesno napuste vašu mrežu

od 7100.00 RSD/2 god/domen
Saznaj više Kupi

Arhiviranje e-pošte

Izrada rezervnih kopija i usklađenost

Nikada više ne gubite e-poštu i osigurajte integritet podataka e-pošte radi zakonske usklađenosti

od 16900.00 RSD/3 god/domen
Saznaj više Kupi
Pokreće ga:

Blokirajte skoro 100% virusa, malvera i neželjene pošte pre nego što ikada stignu u vašu prijemnu poštu

Filtriranje dolazne e-pošte daje vam sve ove prednosti ...

Potpuna zaštita poštanskog sandučeta po konkurentnim cenama
Izuzetno precizno filtriranje
Jednostavna konfiguracija
Povećajte kontinuitet i višak dolaznih e-adresa
Razne opcije izveštavanja
Prijatan interfejs koji vam omogućava potpunu kontrolu nad vašom e-poštom
Povećajte produktivnost zaposlenih
Kompatibilan sa bilo kojim serverom pošte

Filtriranje dolazne e-pošte filtrira svu dolaznu e-poštu i uklanja neželjenu poštu i viruse pre nego što ove pretnje dođu do vaše mreže sa skoro 100% tačnošću. Opsežna kontrolna tabla omogućava vam da imate potpunu kontrolu. Štaviše, u slučaju da vaš server za e-poštu ne radi, vaša e-pošta će biti na čekanju. E-pošti u redu može se pristupiti, pročitati i odgovoriti na nju putem veb-interfejsa, što dodaje kontinuitetu dolazne e-pošte!

Zašto vam je potreban profesionalni dolazni filter?

Prestanite da rizikujete od pretnji IT mrežom. Ako je vaša poštanska pošta svakodnevno krcata neželjenom masovnom poštom, to je znak da vam treba profesionalno rešenje za dolazni filter. Nabavite potpunu zaštitu poštanskog sandučeta i oprostite se od neželjene pošte, virusa i prijetnji malvera!

Kako to radi?

Jednom kada se vaš domen (automatski) primeni na dolazni filter i filtriranje se aktivira, e-pošta će proći kroz oblak filtriranja SpamEkperts. Dolazne e-adrese se sigurno analiziraju i skeniraju u realnom vremenu. Nije potrebna nikakva obuka ili konfiguracija i sve funkcioniše iz kutije. Svaka poruka otkrivena kao neželjena pošta premešta se u karantin, dok se neželjena pošta šalje na vaš server e-pošte. Karantin se može nadgledati u user-friendli SpamPanelu, putem izveštaja e-pošte ili čak direktno u vašem klijentu e-pošte! Nema više gubljenja vremena na bavljenje neželjenom poštom, jednostavno usredsredite svoju energiju na poslovne zadatke, dok ćete i dalje imati potpunu kontrolu.

Filtriranje odlazne e-pošte pruža vam sve ove prednosti...

Nema više crnih lista
Zaštitite reputaciju svog brenda i IT sistema
Izbegavajte uklanjanje troškova povezanih sa uklanjanjem liste
Povećajte kontinuitet i isporuku odlaznih e-adresa
Povećajte produktivnost zaposlenih
Poboljšati upravljanje zloupotrebom

Šta je odlazno filtriranje?

Filtriranje odlazne e-pošte je od vitalnog značaja za zaštitu reputacije vaše IT infrastrukture i osiguravanje da sva odlazna pošta stiže sigurno tamo gde treba. Ovo profesionalno rešenje će blokirati neželjenu poštu i viruse da napuste vašu mrežu i sprečiti da vaše IP adrese više nikada ne budu na crnoj listi. Štaviše, odlazni filter SpamEkperts vam daje izveštaje i alate za otkrivanje ugroženih računa i zaključavanje neželjenih korisnika.

Zašto Vam treba?

Da li je vaša mreža ikada slala neželjenu poštu bez vašeg znanja? Zbog slabosti mreže, skoro svaki uređaj može biti ugrožen radi prenosa odlaznog SMTP-a, omogućavajući slanje neželjene pošte ili zlonamernog softvera sa vaše mreže, a da vi to ni ne znate! Stoga je od ključne važnosti da investirate u profesionalno rešenje za odlazne filtere. Održavajte dobru reputaciju kompanije, zaustavite neželjenu poštu da napušta vašu mrežu i sprečite da budete na crnim listama tako da vaša e-pošta uvek stiže tamo gde je namenjena.

Arhiviranje e-pošte pruža vam sve ove prednosti...

Uključuje filtriranje dolazne i odlazne e-pošte!
Nikada više ne gubite imejl!
Postići zakonsku usklađenost
Poboljšajte performanse IT sistema
Korisničko upravljanje zaštitom podataka
Dodan kontinuitet e-pošte, podrška za vođenje dnevnika i laka ponovna isporuka
Komprimovana, šifrovana i sigurna arhiva

Arhiviranje e-pošte

Arhiviranje e-pošte čuva i štiti sve dolazne i odlazne e-poruke za kasniji pristup. To je odličan način da vratite izgubljene ili slučajno izbrisane e-adrese, ubrzate odgovor revizije, zaštitite e-poštu i priloge intelektualnog vlasništva, kao i u svrhe „eDiscoveri“ u slučaju parnice.

Zašto Vam treba

Da li očajnički tražite važan imejl od prošle godine, ali izgleda da ga ne možete pronaći i kao rezultat toga rizikujete novčanu kaznu ili gubitak važnog poslovnog posla? Sprečite ovo pomoću profesionalnog rešenja za arhiviranje e-pošte. Arhiviranje e-pošte je kritičan alat za očuvanje sigurne rezervne kopije sve e-pošte i usklađenost sa zakonom.

Istovremeno, s obzirom da razmena e-pošte ima sudsku vlast i pravno je obavezujuća, poštovanje e-pošte postalo je izuzetno važna briga za organizacije. Stoga je u određenim industrijama obavezno čuvati sigurnu rezervnu kopiju svih poruka e-pošte i biti u skladu sa zakonom.

Registrujte se i započnite

Izaberite proizvodDodatne opcije7100.00 RSD/2 god 16900.00 RSD/3 god 7100.00 RSD/2 god 16900.00 RSD/3 god 21500.00 RSD/3 god 1000.00 RSD/mes
Često postavljana pitanja

Kako to funkcioniše?

E-pošta se preusmerava putem inteligentnih servera za samoučenje SpamEkperts koji će otkriti i blokirati neželjenu poštu pre nego što ikada stigne do vas.


Koliko je tačno filtriranje?

Zahvaljujući svakodnevnoj obradi miliona e-adresa, naši filteri za e-poštu imaju vodeću stopu u industriji sa skoro 100% tačnosti.

Mogu li oporaviti poruke koje se blokiraju?

Da, sveobuhvatna kontrolna tabla sa pretraživanjem dnevnika, karantinom i mnogim drugim alatima omogućava vam da proverite status bilo koje e-pošte koja je prošla kroz sistem.


Koliko je vremena potrebno za podešavanje?

Postavljanje je brzo, automatizovano i pokreće se štiteći vašu e-poštu za nekoliko minuta.

Šta je arhiviranje e-pošte?

E-pošta je danas toliko važna, jer se arhiviranje e-pošte sigurno čuva, pružajući vam dodatno samopouzdanje i mir.


Koliko e-pošte mogu da sačuvam?

Arhiviranje e-pošte podrazumevano uključuje 10 GB kompresovane memorije za e-poštu. Ako vam je potrebno više prostora za skladištenje, možete dodati dodatnih 10 GB uz nadoknadu.